PSTUH PODLE PYTLÁKA JOSEFA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY PSTRUH / 




INGREDIENCE: Pstruh, česnek, ml. paprika, nové koření, hřebíček, anglická slanina, hl. mouka, olej.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vykuchaného, omytého a čistou utěrkou osušeného pstruha potřeme uvnitř po povrchu pastou z česneku utřeného se solí a pálivé papriky. Ryba musí být doslova obalená. Do břišní dutiny dáme 3 tenké plátky slaniny, 2 kuličky nového koření a 3 hřebíčky. Takto připravenou rybu obalíme v hl. mouce a upečeme na rozpáleném tuku po obou stranách. Na talíři zdobíme kolečkem citrónu, kouskem petrželové natě. Příloha: chléb nebo nové brambory.



PSTUH PODLE PYTLÁKA JOSEFA. PSTUH PODLE PYTLÁKA JOSEFA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1435 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz